Reference spokojených klientů realitní kanceláře

Reference našich klientů

Každý klient si odnáší pouze kladné reference a zkušenosti na základě našich profedionálních služeb. Níže naleznete pouze část referencí našich klientů. těšíme se na spolupráci s Vámi.

Profesionální, seriózní a vstřícný přístup, zároveň však lidský a pohodový. Vše v naprostém pořádku. Velice děkuji.

Šimčíková

Vždy jsem se dovolal a měli jsme jasné informace.

info@blaja.cz

Vaše makléřka byla prostě perfektní. Nic nejde vytknout. Se vším ochotně pomohla a poradila. Moc si její pomoci vážíme. I má manželka sdílí stejný názor. Děkujeme

Babušík

Pan Čaňo nám vyřídil vše s geodetem, na stavebním úřadě a katastru k naší naprosté spokojenosti.

Dvořák

Profesionální přístup, prodej proběhl rychle a bez problémů.

Jablonský

Úžasná spolupráce. Schůzky sjednané na přesný čas. Dokumenty vždy připravené, dostatečně vysvětlené. Rady i mimo obor prodeje, když nám utekli nájemníci. Komunikace i přes email - smlouvy jsme měli možnost si projít dopředu. Telefon vždy dostupný. Při každé schůzce usměvavý a zdvořilý, pro nás člověk na pravém místě. V případě potřeby se jistě znova na pana Káru s důvěrou obrátíme.

Dana Šťastná

Paní Steigerová byla super.

Andrea Smékalová

vše proběhlo přesně podle dohod

marek@alumont.cz

Tímto bych chtěl poděkovat paní Trojáčkové za velmi profesionální přístup k věci. Za její trpělivost a ochotu.

Karel Kubíček

Děkuji za profesionální jednání , paní makléřka Steigerová je skvělá, příjemná, opravdu můžu jen doporučit.Pokud budu potřebovat, s důvěrou se na ní opět obrátím. Moc děkuji

paní Palátová

Rádi bychom Vám s odstupem času poděkovali za zprostředkování koupě chaty. V chatě jsme se již plně zabydleli a trávíme v ní každou volnou chvíli. Vaše služby doporučujeme v širokém okolí. Velmi nás překvapil Váš "nenucený prodej", který nás u mnoha předchozích nemovitostí odradil ihned ze začátku. Bonusem byly samozřejmě znalosti nemovitosti, což také nebývá samozřejmostí (technický stav, rok a rozsah rekonstrukce aj.)

Ing. Kleinová

děkujeme za Vaše služby, všechno proběhlo rychle a bez komplikací, toho si moc vážíme

Pan Kalich

Kde inzerujeme?