Prodej prostorné vily se dvěma garážemi, Valašské Meziříčí

Evidenční číslo: 15
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Bezručova, Valašské Meziříčí, Vsetín
Cena: 17 900 000Kč
17 900 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji vilu s dispozicí 9+1, která zahrnuje dvojgaráž a prostorný ateliér loftového typu s přilehlou ložnicí a koupelnou. Tento zděný dům nabízí komfortní moderní bydlení v klidné lokalitě s dostatkem soukromí a garážemi pro dvě auta.
V zádveří domu je situována chodba s vestavěnými skříněmi, odkud se dostanete do vstupní haly, kde hezky kontrastuje kombinace černé dlažby a obložení z dubového dřeva. Z haly je vstup do ostatních místností nacházejících se v přízemí včetně podsklepených prostor. Dominantou v této části vily je prostorný obývací pokoj s krbovou vložkou. Tento prostor je přirozeným centrem domu a nabízí přímý vstup na dvouúrovňovou terasu orientovanou jihovýchodním směrem. V přízemí se nachází kuchyně s linkou na míru a přilehlou jídelnou, ze které je rovněž vstup na terasu. Terasa poskytuje ideální místo pro odpočinek nebo posezení u kávy v naprostém soukromí. Z již zmíněné haly je vstup do prostorné pracovny, k dispozici je rovněž WC a prádelna.
Do druhého nadzemního podlaží vede elegantní dubové schodiště, které je prosvětlené luxfery. Hala v prvním patře je rozcestníkem do jednotlivých místností. Na jižní straně domu se nachází balkon po celé délce domu a je na něj vstup ze dvou ložnic. Mezi ložnicemi je umístěna menší pracovna, na patře se dále nachází dva obytné pokoje, dvě koupelny a samostatné WC.
V nejvyšším podlaží vás uchvátí vzdušný ateliér loftového typu s otevřeným prostorem, přiznanými trámy, které podtrhují jedinečnou atmosféru celé vily. Tento prostor dále doplňuje prostorná koupelna s WC, vedlejší ložnice nabízí výhled do zahrady, kde dominuje vzrostlá katalpa, která v horkých dnech poskytuje příjemný stín. Při dobré viditelnosti lze spatřit i vrchol Radhoště.
Objekt je zateplen a zčásti obložen šindelem, vytápěn úsporným kondenzačním plynovým kotlem. Podlahová krytina je kombinací dlažby a dubových parket. Kompletní rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2012. K domu náleží pečlivě udržovaná zahrada o výměře 2.346 m2 s ovocným sadem, která je ideálním místem pro relaxaci a aktivní odpočinek.


Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Bezručova, Valašské Meziříčí, Vsetín
Cena obsahuje cena k jednání, včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha balkónu: 14m2
Plocha zastavená: 171m2
Plocha zahrady: 2346m2
Plocha terasy: 20m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: D - méně úsporná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zahrada, Sklep, Terasa, Balkon, Garáž

Inženýrské sítě

Studna, Kanalizace, Plyn, TV satelit, Internet, 400V, 230V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Vlak, Silnice, MHD, Autobus

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod, Studna

Telekomunikace:

Satelit, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Lokální tuhá paliva, Ústrední plynové

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?